ʻO nā pōmaikaʻi o ka Windows balcony frameless

ʻO nā pōmaikaʻi o ka Windows balcony frameless

(1) Ke kukui maikaʻi: Ma o nā hoʻokolohua hoʻokolohua, ʻoi aku ka nui o ka hopena kukui o ka Windows inclined roof ma mua o 10% kiʻekiʻe ma mua o ka Windows maʻamau.Hiki ke ho'ā ke kukui ma hope o kēlā me kēia lā.E hauʻoli pū i nā hōkū o ka pō e hoʻohui i ka leʻaleʻa.

 

(2) Heat insulation: ʻO ka helu hoʻoili wela o ke aniani insulating i koho ʻia no nā skylights o ka hale he 2.5-4 mau manawa liʻiliʻi ma mua o ke aniani maʻamau.Ua hana kekahi i kahi hoʻokolohua ma Guangdong kau wela, ma lalo o ke kūlana kaiapuni like, ʻo ka mea maʻamau o ka hale o ka glazing e wehe i ka ea conditioner 10 mau manawa i ka lā, a ʻo ka hale i loko o ke aniani hollow pono e wehe i 3 mau manawa wale nō.

 

(3) ka hoʻokuʻu ʻia ʻana o ke kani a me ka pale ʻana i ka walaʻau: hiki i ke aniani hollow skylight ke pale aku ma mua o 30 db walaʻau.

 

(4) Hoʻohana ʻia ka skylight inclined roof i ke ʻano o ka wehe ʻana i ka waena waena, e hoʻomaʻamaʻa i ka ea e komo i loko o ka lumi.ʻOiai i ka hoʻoilo, ʻaʻole ia e hoʻopololei i ka makani ʻākau, akā e lilo ka ea o loko i mea hou a palupalu.E hoʻomaʻamaʻa i ka hoʻololi ʻana o ke kukui lewa.


Ka manawa kau: Nov-13-2020